Indice del forum
PanGURPS e Steamfantasy: Forum dedicato a Gurps, ai Giochi di Ruolo ed al Fantasy
 FAQFAQ   CercaCerca   Lista utentiLista utenti   GruppiGruppi   RegistratiRegistrati   ProfiloProfilo   Messaggi privatiMessaggi privati   Log inLog in 
vergroten ook het contactoppervlak

 
Nuovo argomento   Rispondi    Indice del forum -> Questione di Regole
Precedente :: Successivo  
Autore Messaggio
Labi1995
Assaggiatore di Gurps
Assaggiatore di Gurps


Messaggi: 104

Sesso: Femmina
MessaggioInviato: Mer Mag 16, 2018 03:54    Oggetto: vergroten ook het contactoppervlak Rispondi citando

Dit is lief, oh zo lief. De Fluidflex II heeft een eenvoudige EVA-middenzool (Fluidfloam van Montrail genaamd) zonder enige trucjes. De beste vergelijking die ik kan bedenken voor het beschrijven van het middenzoolmateriaal is Adidas Boost-materiaal. De Fluidfloam is misschien minder technologisch geavanceerd, maar de basisingredi?nten van de rit lijken redelijk op elkaar: het is een iets zachtere demping, maar er is voldoende reactievermogen indien nodig. Het is een van de weinige schoenen die echt goed werkt voor mij op verschillende snelheden, en ook oppervlakken.
De Adidas ZX Flux Damen Fluidflex II Adidas EQT Support ADV Damen werkt goed op de paden, maar ik zou ook geen seconde aarzelen om lange stukken weg erin te rijden. In vergelijking met de Kigers is de rit iets zachter, met een gelijk gevoel van grondgevoel maar meer flexibiliteit, dankzij de uitgesproken Nike Air Presto Womens flexgroeven in de midden- / buitenzool. Vanzelfsprekend is de flexibiliteit ook gedeeltelijk te wijten aan het ontbreken van een rotsplaat. Dit verwijst opnieuw naar het feit dat deze schoen waarschijnlijk niet is ontworpen voor de meest technische van alle trails. Vergelijkbaar met Nike's nieuwste parcoursaanbod is het achterste gedeelte van de hiel ook iets "opgetild" of "afgerond", dat wil zeggen niet in contact met de grond wanneer je in de schoenen staat. Het voorste derde deel van de zool, het laterale deel van de hiel en een klein stukje van het mediale deel van de hiel wordt Nike Air Max 90 Femme bedekt Nike Air Max 90 Homme door Montrail's Gryptonite smaak van kleverig koolstofrubber met relatief ondiepe kubusvormige micro-nokken. Het middelste derde deel van de zool bestaat uit blootgelegd middenzoolschuim met enkele groeven en hexagonale holtes.
Bij een eerste glimp is het gemakkelijk om dit eenvoudige buitenzoolontwerp te onderschatten. Het is duidelijk niet gemaakt voor het rijden op diepe en zachte oppervlakken (zoals modder en sneeuw). Op de meeste andere oppervlakken biedt de Fluidflex II echter uitstekende tractie (beter dan de Kiger of Wildhorse). Vooral voor natte rotsen (en in mindere mate voor natte wortels) is de tractie een van de beste die ik heb gezien. Ik schrijf dit toe aan drie verschillende aspecten van het schoenontwerp: de relatief kleine uitsteeksels zijn nauw uit elkaar geplaatst, wat betekent dat er veel zijn, waardoor het Nike Air Max 2017 Heren contactoppervlak tussen schoen en de grond toeneemt. De flexibiliteit van de schoen en de zachtheid van het middenzoolmateriaal vergroten ook het contactoppervlak, omdat de schoen zich gemakkelijker kan aanpassen aan de oppervlaktecontouren. Ten slotte, naar mijn ervaring heeft blootgelegd middenzoolmateriaal eenvoudig meer grip op natte oppervlakken dan de meeste rubbercompounds.
Nadeel is dat de Fluidflex II modder iets minder goed afstoot dan schoenen met bredere lussen. Slijtage kan ook een probleem zijn - na ongeveer 90 km zie ik duidelijke tekenen van slijtage Nike Air Max 90 Mujer Rosas onder het gebied van de grote teen. Dit is echter een typisch hoog slijtageoppervlak voor mij en de Fluidflex hebben ook behoorlijk wat kilometers op de weg gezien, dus ik maak me geen zorgen. Ik verwacht dat de levensduur van de buitenzool vergelijkbaar is met de Adidas ZX 750 Womens Kigers.
Top
Profilo Invia messaggio privato
Mostra prima i messaggi di:   
Nuovo argomento   Rispondi    Indice del forum -> Questione di Regole Tutti i fusi orari sono GMT + 2 ore
Pagina 1 di 1

 
Vai a:  
Non puoi inserire nuovi argomenti
Non puoi rispondere a nessun argomento
Non puoi modificare i tuoi messaggi
Non puoi cancellare i tuoi messaggi
Non puoi votare nei sondaggi
Il Progetto PanGURPS č debitore per la sua nascita a Il Nucleo.
Il Forum in cui č nato il Progetto tanto tempo fa: "Gurps e Interpretazione" de Il Nucleo.

 

Copyrights
"GURPS č un marchio registrato della
Steve Jackson Games. Tutti i diritti sono riservati alla SJ Games.
Questo materiale č qui pubblicato in accordo con la
SJ Games online policy. Lunga vita a Steve Jackson!"

"GURPS is a registered trademark of Steve Jackson Games. All rights are reserved to SJ Games.
This material is published here in accordance with the
SJ Games online policy. Long live Steve Jackson!"

Creative Commons LicensePowered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
Allegramente Modificato dal Duca e dai suoi Sgherri
phpbb.it

 

Questo Forum č offerto per voi da Carraronan su Hosting Servage
"All Hail the Duke!"

Altri Siti: Casino Online con Bonus - Carraronan - SteamFantasy